Bjørn & Frederiksen opgraderer analyse og grundighed med ‘geo-data’

Hvordan er de geografiske forhold, og hvilken beliggenhed har boligen i forhold til nærmiljøet? Brug af  geografiske data styrker rådgivningen om boligkøb.

Der er nok af spørgsmål at forholde sig til, når man kigger efter ny bolig, eller skal finde en fornuftig salgspris til sin nuværende bolig.
For at træffe det rigtige valg er det godt at kende til andet end kvadratmeter og prisstatistik. Men det er også vores erfaring, at et lykkeligt boligmatch, handler om at have tænkt hele vejen rundt, og kende alle detaljer om den bolig, man ejer eller køber.

De afgørende detaljer
De fleste vil nok have opdaget på et eller andet tidspunkt, at små detaljer havde en stor betydning. Derfor anbefaler vi også, at man søger grundig og troværdig rådgivning, når man køber bolig. Hos Bjørn & Frederiksen har vi valgt at styrke vores rådgivning og evne til at gå endnu mere ned i detaljen, ved at indgå et partnerskab med virksomheden DinGeo – som samler data og statistik for alle boliger i Danmark. DinGeo har skabt en database af ’big data’ for alle boligadresser i Danmark. På virksomhedens hjemmeside: www.dingeo.dk  kan man ved at taste en adresse ind se viden om alt fra solens gang og lys i boligen til muligheden for at få bredbånd i hjemmet. Kort sagt får du adgang til alle de detaljer om boligen, der påvirker værdien og livskvaliteten – eller viser hvor der eventuelt skal justeres i forventningerne.

Med et partnerskab med DinGeo kan vores rådgivning i Bjørn & Frederiksen medtage alle de faktorer, som vedrører boligen, og dermed hjælpe dig med at evaluere boligens reelle værdi – hvad enten du er er køber eller sælger.

Øget gennemsigtighed ved boligkøb
DinGeo har samlet og organiseret  informationer og data hentet fra offentlige registre, målinger og statistikker, og der er rig mulighed for selv at ’surfe’ rundt i emnerne. Det solide datagrundlag stammer fra offentlige institutioner, der er betalt af staten for at indsamle information og stille den frit tilgængelig. Det har fra start ligget i Bjørn & Frederiksens DNA at nytænke ejendomsmæglerfaget bl.a. ved at anvende teknologi og data til at gøre forretningen smartere tænkende og ikke mindst mere gennemsigtig. Og vi ser frem til at kunne klæde vores kommende kunder endnu bedre på til at købe og sælge boliger.