Græsted

Bannebjergvej 14, 3230 Græsted
Moderniseret ejendom i smukke landlige omgivelser!
Men denne flotte ejendom kan du realisere drømmen om at bo i landlige og naturskønne omgivelser, samtidigt med en moderniseret og velholdt ejendom 
Ejendommen er beliggende ekstremt rolig og ugeneret ret mellem Helsinge og Græsted, et område der med sit kuperede bakkelandskab har noget af det smukkeste natur, som Nordsjælland kan byde på.
-     Fantastisk beliggenhed omgivet af smuk natur
-     Moderniseret ejendom
-     Store lyse og højloftet rum
-     Energimærke: A
-     Mulighed for hele 5 værelser
-           Til indflytning når køber ønsker
Villaen byder ikke bare på en pragtfuld udsigt med masser af himmel, men også et stilfuldt indre med lyse, højloftede rum, der giver en dejlig fornemmelse af rummelighed.
Inddeling: Boligens 330 m² fordeler sig på to plan. I stueplan danner stuen og spisekøkkenet, ejendommens hjerte, og her skaber gulvvarme og høje lofter sammen med en moderne indretning en behagelig atmosfære. De mange vinduer sørger også for, at rummene er badet i naturligt lys, og når ilden knitrer i stuens brændeovn, er stemningen helt i top. Resten af etagen byder på et badeværelse, et stort bryggers samt et værelse.
Første sal byder på yderligere to værelser samt et badeværelse med badekar. Resten af etagen, kan opdeles til yderligere 3 værelser, men består for nærværende af en stor stue, der til fulde udnytter lyset og udsigten. Loft til kip med fritlagte bjælker og en brændeovn sørger for at skabe hygge, og med ovenlysvinduer og store vinduespartier er der både masser af lysindfald og panoramaudsigt til bølgende marker og frodige skove.
Ejendommens fantastiske grund, indbyder til masser af udeliv og hyggelige middage på de syd- og vestvendte terrasser. Haven er anlagt med en græsplæne, der inviterer til afslapning og leg. Og frugttræer med æbler, kirsebær og morbær giver saftige lækkerier til ganen. Trænger du til en dukkert er der kun 10 minutter i bil til havet og til en af Danmarks smukke badestrande.
Historie: Denne karakterfulde ejendom blev oprindelig bygget som skole i 1902, og har siden huset flere arkitekter og kunstnere der nok lod sig charmere af lysindfaldet og mulighederne i den ”gamle skolestue”. Også i dag skaber villaens store rum den perfekte ramme for kreative udfoldelse.
I 2008-2010 gennemgik villaen den helt store renovation, så du kan du glæde dig over en moderne bolig med højt til loftet og masser af lysindfald.
(Renoveringen omfattede foruden isolering, ovenlys og meget andet, at ejendommen har fået jordvarme med lavt energiforbrug til følge.)
Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 7/2
  • BYGGEÅR 1902
  • ENERGIMÆRKE A2010
  • SAGSNUMMER BF-1057

Kontakt

Rasmus Frederiksen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220