Klampenborg

Christiansholms Parallelvej 14, 2930 Klampenborg
Beliggende i et af de smukkeste områder i Danmark, finder man dette klassiske engelske rækkehus fra 1903.
Herskabelig  bevaringsværdig bolig i "De Engelske Rækkehuse".  Ejendommen er inspireret af engelske "townhouses" med "up-stairs and down-stairs". Denne type  findes ikke mage til andre steder i landet. Den har tilmed noget nær den bedste beliggenhed i Klampenborg, fredeligt tilbagetrukket og i kort gå afstand fra Dyrehaven, Bellevue strand og Klampenborg Station.
Byggeriet er opført med udsmykkede, hvidpudsede facader, store lysåbninger med sprossede palæruder. Bebyggelsen er særdeles børnevenlig, omgivet af lavtrafikerede miljøveje med gamle platantræer, og i centrum af hver af de to karréer findes store lukkede haveanlæg.
- De smukkeste detaljer
- Suveræn beliggenhed i De Engelske Rækkehuse
- 4 værelser & 2 badeværelser på 1.sal
- Smukkeste stuer med en lofthøjde og rumfornemmelse som skal opleves
Indendørs er huset indrettet efter engelsk forbillede. Underetagen er på 86 kvadratmeter og er både højtliggende og højloftet. Her ligger et stort køkken, en stor spise/dagligstue, et disponibelt rum, samt et gæstetoilet, og et bryggers. Der er  udgang til egen lille gårdhave med arkitekttegnet udhus og det bagvedliggende fælles store haveanlæg.
Hertil kommer stueplan på 86 kvadratmeter og førstesalen på ligeledes på 86 kvadratmeter.
Stueplan rummer to store stuer med sildebensparket. Den største har væghængt hjørnepejs tegnet af professor Nils Fagerholt og prisbelønnet i 1971 for sit design. Der er adgang til begge stuer fra etagens store lyse og smukke entré via den smukke snoede trappe, hvorfra man kommer man op til 1. sal. Her finder man det store master soveværelse med tilhørende badeværelse. På etagen er der herudover 3 værelser samt yderligere et badeværelse. Alle værelser med indbyggede arkitektegnede skabe (arkitekt Børge Mogensen og arkitekt Grethe Meyer " Boligens Byggeskabe" ).
Huset fremstår herskabeligt og yderst smukt og emmer af den oprindelige charme, disse rækkehuse har med den karakteristiske byggestil efter engelsk forbillede. Rækkehuset har en skøn forhave med plads til udendørs hygge og sol samt en mindre terrasse ud mod det store grønne fælles gård- og haveanlæg. 
Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 6/2
  • BYGGEÅR 1903
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER BF-1014

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220