Klampenborg

Emiliekildevej 17, 2930 Klampenborg
Skøn og karakterfuld ejendom på hele 334 m2 + 61 m2 kælder, der i 1962 er stilfuldt ombygget af Mogens Lassen.
En ejendom i en klasse for sig, med sjældne arkitektoniske detaljer inde som ude. Det meste af grunden er flisebelagt med grønne bede, og inddelt i hyggelige og ugenerede terrasseområder. Der er sol det meste af dagen og masser af privatliv.
Ejendommen er beliggende tilbagetrukket fra Emiliekildevej, således der er en skøn ro omkring ejendommen. Beliggenheden i Klampenborg er ekstremt attraktiv, med gåafstande til såvel Øresund ved Bellevue Strand, Dyrehaven, Skovshoved Skole mv.
-   Skøn familievilla på hele 334 m2 + 61 m2 kælder.
-   Ombygget af Mogens Lassen, med meget velbevaret fine detaljer, i alt fra interiør, gulve, lysindfald, atriumgårde.
-   Mulighed for at liberalt erhverv, ved arkitektkontor eller lign.
-   Beliggende idyllisk og roligt, tilbagetrukket fra Emiliekildevej
Indretning: Lys og åben entré, ved stort glasparti mod atriumgård. Fra entreen er der adgang til gæstetoilet. 2 lyse, højloftet og behagelige stuer hvoraf den ene er med smuk pejs, og begge med udgang til skønne terrasser. Stort tidstypisk Mogens Lassen køkkenalrum, med flot muret pejs og igen med udgang til terrasse. Flot adskilt fra køkkenalrummet er grovkøkken med køl- og fryseskab, en masse skabsplads samt udgang til endnu en terrasse, der er ideel til hyggelig urtehave. 1. salen er indrettet med stort repos, hvorfra der er adgang til vestvendt altan. Fantastisk masterafdeling ved stort soveværelse, påklædningsrum samt hvidt flisebadeværelse. Herudover 2 børneværelser og et ekstra toilet. Yderligere er velindrettet kælder med vaskerum, opbevaringsrum, gasfyr med supplerende pillefyr.
Som en del af ejendommens 334 m2, i forlængelse og flot sammenhæng, er registreret 78 m2 til erhverv (ikke godkendt til beboelse). En fantastisk del af huset, der byder på 2 værelser hvoraf det ene har loft til kip og hems i begge ender. Herudover er badeværelse og mindre køkken. Denne afdeling er således ideel til liberalt erhverv, i form af hjemmekontor, arkitektkontor eller lign. 
En villa i en klasse for sig, der fortjener en fremvisning!
Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 9/2
  • BYGGEÅR 1894
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER BF-1047

Kontakt

Rasmus Frederiksen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220