Vedbæk

Gøngehusvej 202, 2950 Vedbæk
På Gøngehusvej i Vedbæk - mellem Trørød og Sandbjerg - finder I denne skønne ejendom. En lystejendom kan man vist roligt kalde den, for naturomgivelserne på den 17.350 m2 store grund er smukke og rolige. Og samtidig er den landlige stil perfekt komplementeret af en helt nutidig indretning, som mere end fuldt ud lever op til en moderne families krav til komfort.
 
 En lang stikvej fører fra Gøngehusvej op til ejendommen, så I er helt uforstyrrede. Men I er på ingen måde uden for lands lov og ret. Der er kun et par minutter i bil til motorvejstilkørslen, og på fem minutter kan I være ved Trørød Torv. Endelig er der kun ti minutter til Trørødskolen på cykel.
 
 Huset, der kan dateres tilbage til 1910, er fuldkommen istandsat og indflytningsklart. Og den gode plads udenfor matches af tilsvarende god plads inden døre. Her får I 300 m2 lækker bolig, en kælder på 36 m2 samt et godt anneks i halvandet plan med kælder.
 
 I stueplan er der et kæmpe køkken-alrum, hvor en karnap er indrettet som spisestue, og hvorfra I kan slå to sæt terrassedøre op til en østvendt terrasse. I dette plan er der desuden en stor hall, som giver adgang til et badeværelse og to værelser.
 
 Førstesalen er opdelt i to: I den ene del er der ét stort rum med udgang til en østvendt altan. I den anden del er der tre værelser og endnu et badeværelse.
 
 Den store grund er tættest på huset anlagt med gode terrasser, så sol, læ og skygge kan nydes alt efter behov. Og derudover leder en stor, grøn plæne hen til skovbrynet for enden af grunden.
 
 Skal denne smukke ejendom være jeres nye hjem? Bestil en fremvisning, og lad os byde jer velkommen indenfor her på Gøngehusvej 202.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 10/3
  • BYGGEÅR 1910
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER BF-1067

Kontakt

Rasmus Frederiksen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220