Dragør

Nordvænget 9, 2791 Dragør

Prægtig og meget smuk ejendom direkte ved Øresund


Denne herskabelige villa blev i 2007 gennemrestaureret med brug af udsøgte materialer og fokus på kvalitet i enhver henseende. Der er uhindret udsigt over Øresund.RA-MA-TOCAN hedder villaen, og navnet, som betyder "Den gode herre", afspejler den oprindelige bygherre grosserer Nicolay Willandsens livshistorie. Han, der var født i 1863, drev i slutningen af 1800-tallet forretning i Sydafrika, og det var hans indfødte medarbejdere, der gav ham dette tilnavn.De nuværende ejere erhvervede ejendommen i 2006, hvorefter den blev minutiøst istandsat. Alt er omhyggeligt gennemtænkt, hvad angår planløsning, arkitektur og kvalitet, og projektet er fuldstændig kompromisløst udført.Ejendommen falder smukt ind i den omgivende natur med en stor, dejlig have, og adskillige fine og solrige terrasser. Endvidere en dobbelt carport og anneks med værksted og tekøkken. Grunden er 1.973 kvadratmeter.


RA-MA-TOCAN betyder ”Den gode herre”, og bygherren Nicolay Willandsen navngav ejendommen. Grosserer Nicolay Willandsen, der blev født i Flensborg i 1863, er dansk statsborger, men emigrerede i 1887 til Sydafrika. Det var de indfødte Sydafrikanere som gav Grossereren tilnavnet, da han behandlede folk godt, modsat mange andre hvide arbejdsledere fra denne tid.


Ejendommen indeholder: Hall, forstue, elevator, gæstetoilet, køkken fra Hanstholm, med alt i hårde hvidevarer, 3 stuer, udestue, kombi bryggers/badeværelse. På 1.salen, er der 3 værelser med mulighed for etablering af ekstra soveværelse, samt badeværelse. Her er masser af indbygget skabe. 2. salen indeholder badeværelse med jacuzzi, og en ekstra stue med panoramaudsigt til vandet. Derudover Anneks, med ekstra køkken & værksted.

Som det fremgår, er der tale om en villa i absolut særklasse. Vi vil glæde os til at fremvise ejendommen for dig. Der fremvises kun efter aftale, men tøv ikke med at kontakte os, med spørgsmål, eller for bookning af en fremvisning.


Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.


› Læs mere

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 8/2
  • BYGGEÅR 1913
  • ENERGIMÆRKE C
  • SAGSNUMMER BF-1046

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220