Gentofte

Smakkegårdsvej 104, 1. TH., 2820 Gentofte

Veldisponeret 4-værelses hjørnelejlighed, på 1. sal, med sydvestvendt altan.


Boligens ideelle ruminddeling og smukke lysindfald, gør den til en helt speciel og skøn bolig. Rolig og velholdt beliggenhed, med skønne kig til grønne arealer, fra boligens rum.

-     2 eller 3 soveværelser alt efter indretning

-     Skøn altan mod sydvest

-     Virkelig veldrevet ejerforening

-     God beliggenhed tilbagetrukket fra Smakkegårdsvej


Lejligheden indeholder rummelig entré med adgang til stor lys stue samt udgang til skøn sydvestvendt altan. Boligens 2 stuer er forbundet, via flotte klassiske franske døre. Den ene bliver i dag benyttet som soveværelse, men er ligeledes også oplagt til flot sofastue. Flot hvidt elementkøkken fra IKEA, med god bordplads og vindue mod de grønne og velholdte arealer. Badeværelser fremstår med flotte klassiske hvide klinker og terrazzogulv. Boligens separate soveværelser, er ugeneret og med gode kig mod gård og have. De ene værelse med praktisk indbygget skab.

Boligen fremstår med flotte trægulve og hvide vægge - klar til indflytning!

Boligen er beliggende i flot og yderst velholdt ejendom, med nydelig og velanlagt have. Ejendommen bliver løbende vedligehold og fremstår med nyere termovinduer. I kælderen er der cykel-, vaske- og tørrerum. Til denne lejlighed er der et stort kælderrum. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme og har fællesantenne. Udlejning og husdyrhold tilladt.


Beliggenheden er super attraktiv i Jægersborg tæt på stationen, Ermelunden & Dyrehaven. Derudover indkøbsmuligheder i den lokale Netto, eller henholdsvis Lyngby eller Jægersborg Allé.
Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 4/2
  • BYGGEÅR 1952
  • ENERGIMÆRKE E
  • SAGSNUMMER BF-1059

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220