Klampenborg

Sølystparken 14, 2930 Klampenborg
Ekstremt velbeliggende ejendom, med grund på hele 1.449 m2 direkte ned til søen!
Fremvises efter aftale.
Sølystparken i Klampenborg er blandt de absolut bedste adresser i området. En rolig og smuk vej, i grønne omgivelser og med kort afstand til såvel Øresund som Dyrehaven. Kvarterets midte er den idylliske sø, om hvilken grundene omkredser. På Sølystparken 14, er grunden direkte ned til søen, hvilket giver en helt speciel charme og atmosfære. Modsat søen har ejendommen en skøn fredskov, således er de grønne og naturrige omgivelser skønt omgrænsende.

- En af de absolut bedste adresser i Klampenborg
- Grund helt ned til søen
- 359 m2 energivenlig ejendom
- Dobbelt garrage

Ejendommen står sjældent smukt velholdt, og med flere skønne brostensbelagte terrasser. Der er dobbelt garage med elektroniske porte og fuldstændig privat og ugeneret ophold såvel på ejendommens grund som inde i ejendommen.
Nuværende ejer har i 2001 foretaget en gennemgribende renovering ved tilbygning af 1. sal, hvor bl.a. tag og vinduer blev udskiftet, således at ejendommen fremstår utroligt energivenlig hvilket fremgår af energimærke C.
Ejendommen egner sig for den der holder af at bo med en beliggenhed i særklasse, attraktivt i Klampenborg, og i de skønne grønne omgivelser. Her kan rummes den store familie qua ejendommens boligareal på hele 359 m2, men ejendommen kan også nemt bebos af mindre familie eller ældre par, da ejendommen fremstår nem at bebo og nem af vedligeholde.

Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk

Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

› Læs mere

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 6/4
  • BYGGEÅR 1983
  • ENERGIMÆRKE C
  • SAGSNUMMER BF1024

Kontakt

Rasmus Frederiksen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220