Vedbæk

Trontedammen 18, 2950 Vedbæk
212 m2 ekstremt velplaceret og stilfuldt gennemrenoveret bolig, med grund på hele 1.338 m2.
Her får i udlevet drømmen om et nyt hus!
Ejendommen er oprindeligt tegnet af Johan Christensen, og i 2016 har nuværende ejer nænsomt renoveret, til stilfuld og moderne hvidpudset ejendom.
Alt er lavet med kvalitet og omtanke, således at boligen er fuldstændigt indflytningsklar!

Gennemrenoveret, stilfuld og indflytningsklar.
4 soveværelser og 3 badeværelser.
Rolig attraktiv beliggenhed forenden af lukket vej.
Skøn grund på hele 1.338 m2.

Beliggenheden er attraktiv forenden af lukket vej, i rolige omgivelser i Vedbæk. Her er du i cykelafstand, via cykelsti, til både Trørødskolen og Vedbæk Skole. Herudover er Vedbæks mange naturskønne omgivelser i tæt omkreds, herunder Trørød Park, Maglemosens natur og Trørød Hegn. Således er beliggenheden ideel for børnefamilien der vil nyde de mangle aktiviteter naturen i Vedbæk indbyder til, bl.a. ved gode løbe- og cykelruter.
Grunden fremstår ugeneret rolig og solrig, og med smukke ældre træer.
Selve ejendommen er med gulvvarme i alle rum, 3 lags energiruder og installeret kalkanlæg. Funktionel og attraktiv ruminddeling, dejligt køkkenalrum med flotte enkle elementer og alt i hårde hvidevarer. Fra alrummet har man dejligt lys gennem store glaspartier og udgang til ugeneret og solrig terrasse. Stor opholdsstue ligeledes med glaspartier mod haven og udgang til terrassen, herudover med en skøn charmerende pejs. Luksuriøst masterbedroom med dør mod haven, og eget stort badeværelse med dobbelt vask og dobbelt brus. I alt har ejendommen 4 soveværelser, hvoraf 2 af dem har adgang til eget bad og toilet. Herudover er gæstebadeværelse med adgang fra entreen, og anvendeligt bryggers.
Hele ejendommen fremstår i smuk stilmæssig sammenhæng, og alt fra køkken, badeværelseselementer og indbygget skabe er fra Designa.


Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk

Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

› Læs mere

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 6/2
  • BYGGEÅR 1968
  • ENERGIMÆRKE C
  • SAGSNUMMER BF-1022

Kontakt

Rasmus Frederiksen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220