Mæglerne

Bjørn & Frederiksen er en nytænkende og ambitiøs ejendomsmægler

Bjørn & Frederiksen er din lokale ejendomsmægler med kendskab til markedet og lokalområdet i Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg og Gentofte. Vi er på forkant med forandringer, og samtidigt bevarer vi et skarpt fokus på kunderne og de traditionelle værdier i god formidling og ejendomssalg.

Michael Bjørn, ejendomsmægler MDE
LinkedIN

 

Michael Bjørn har i gennem 10 år solgt ejendomme i Gentofte, Charlottenlund og Hellerup, hvor han har været tilknyttet flere mæglerfirmaer. Michael har opbygget en stor og tilbagevendende kundekreds, der har nydt godt af de anbefalinger og netværk, som Michael har opbygget igennem en hel livstid med bopæl i Gentofte.

  • Min opvækst og bopæl har altid ligget i Gentofte, og jeg kender naboerne, boligerne og historien, derfor er det en stor glæde, at mit arbejde handler om det – Michael Bjørn, partner Bjørn & Frederiksen

Michael Bjørn er uddannet finansøkonom og ejendomsmægler. Han bor med sin familie i Gentofte og dyrker løbeture i Dyrehaven, når det ikke også bliver til et triatlon.

Kontakt Michael på tlf: 4019 0091 eller på mb@bjornfrederiksen.dk

 

Rasmus Frederiksen, ejendomsmægler MDE
LinkedIN

Rasmus Frederiksen har siden 2008 arbejdet med salg af ejendomme og har en bred erfaring med det private boligmarked. Drevet af passionen for det gode købmandsskab og mæglerhåndværk har Rasmus flere gange formidlet ejendomme af en helt særlig art til særlige kunder.

  • God formidling af ejendomme handler om tillid, seriøsitet og proaktivitet – Rasmus Frederiksen, partner Bjørn & Frederiksen

Rasmus er uddannet finansøkonom, ejendomsmægler og HD-R. Derudover driver han erhvervsmæglerfirmaet Frederiksen. Samt hobbyvirksomheden Furnitura, der sælger og formidler af klassiske designmøbler.

Kontakt Rasmus på tlf: 2170 0008 eller på rf@bjornfrederiksen.dk