Salgsvurdering

Bjørn & Frederiksen er en nytænkende og ambitiøs ejendomsmægler

Bjørn & Frederiksen er ny af navn, men gammel på erfaring. Vi er et ejendomsmæglerfirma med en ny tilgang til boligsalg. Ring for at aftale en gratis salgsvurdering eller få uforpligtende rådgivning. Vi giver en kop kaffe på kontoret eller kommer ud til dig og din bolig.

Hos os får du dedikeret og analytisk rådgivning, når du skal sælge og købe bolig. Vi tager os af hele processen og sikrer, at du står med den optimale pris efter en grundig sagsbehandling.

Bjørn & Frederiksen er din lokale ejendomsmægler med kendskab til markedet og lokalområdet i Gentofte, Charlottenlund og Hellerup.

Bjørn & Frederiksen er bygget op omkring tre kerneværdier for mæglerfaget:

Dedikeret til kunden

Bjørn & Frederiksen tilrettelægger det gode forløb for dit boligsalg eller boligkøb. Det betyder, at du kan forvente, at vi sætter os ind i dine drømme og økonomi – vi præsenterer dig for seriøse bud og købere, og hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger.

Lokale & nytænkende

Vi har skabt en nytænkende forretning, der har gjort vores administration smart og fleksibel, så vi i stedet kan fokusere på at rådgive og være tilstede hos vores kunder.

Vi har skåret vores forretning ind til benet, så vi kan være omkostningslette, derfor kan vi fokusere på langsigtet salgsstrategi og grundig rådgivning.

Hos Bjørn & Frederiksen er vi lokale mestre i kendskab til boliger og prisudviklingen i Gentofte, Charlottenlund og Hellerup

Vi har erfaringen til at kende de afgørende detaljer og rutinen til at være fleksibel, så du kan få et stabilt boligsalg.

Loyal rådgivning & korrekt match

God rådgivning handler ikke bare om, hvordan markedet ser ud i dag, men også i morgen. Vi rådgiver ud fra en langsigtet strategi, så du får det bedste salg og det rette boligmatch.

Vi ved, at unikke boliger kræver fremvisninger af god kvalitet.

Derfor arrangerer vi fremvisninger bygget op omkring: diskretion, kvalitetstid, grundighed og med udvalgte købere.