Vi sælger boliger som boliger skal sælges!

Boliger skal, for alt i verden, fremvises for ét hold kunder. Åbne huse er alternative løsninger...

Hver bolig har sin egen historie, og hver bolig sine positive egenskaber og særheder. Derfor skal boliger ikke sælges ens, og hver enkelt sag skal vurderes individuelt for at kunne ligge den rette salgsstrategi.

Herudover er det vigtigt at fremhæve værdien og vigtigheden af en god fremvisning:

  • Boliger skal fremvises af en mægler, der kan lide boligen og engageret formidle de eksisterende muligheder overfor de potentielle købere.
  • Boliger skal fremvises af en velforberedt mægler der kender boligens- og sælgers historie.
  • Boliger skal, for alt i verden, fremvises for ét hold kunder. Åbne huse er alternative løsninger, og som udgangspunkt ikke fremgangsmåden for et godt salg. For køber, for mægler og for sælger er det langt bedst med fremvisning. Er der mange hold interesseret, er det derfor vigtigt at mægleren tager sig den tid der skal til, og planlægger fremvisninger på stribe, fremfor at samle alle hold på et åbent hus.

Der er naturligvis mange flere gode råd, til det gode boligsalg. Dem deler vi ud af, på hver eneste salgsvurdering, vi foretager.