Formidling af salget på Nordvænget 9

En ejendomsmæglers fortælling om formidlingen af en ejendom i særklasse!

Formidlingen den smukke ejendom på Nordvænget 9, har været ekstraordinær. Igennem min tid som ejendomsmægler, på over 10 år, har jeg næsten udelukkende solgt villaer og ejerlejligheder i Gentofte Kommune. Denne ejendom på Nordvænget 9 i Dragør, var en stor opgave, jeg er meget stolt over at have formidlet så både køber og sælgere er glade. Omgivelserne var helt specielle – Beliggenheden i første række til vandet og en ugenert grund på næsten 2.000 kvm, er bare nogle af mange.

Ejendommen var ombygget efter alle kunstens regler med respekt for den fantastiske historie ejendommen har. RA-MA-TOCAN hedder villaen, og navnet, som betyder “Den gode herre”, afspejler den oprindelige bygherre grosserer Nicolay Willandsens livshistorie. Han, der var født i 1863, drev i slutningen af 1800-tallet forretning i Sydafrika, og det var hans indfødte medarbejdere, der gav ham dette tilnavn. Grosserer Nicolay Willandsen, der blev født i Flensborg i 1863, er dansk statsborger, men emigrerede i 1887 til Sydafrika. Det var de indfødte Sydafrikanere som gav Grossereren tilnavnet, da han behandlede folk godt, modsat mange andre hvide arbejdsledere fra denne tid.
Som ejendomsmægler oplever vi mange renoveringer – nogle mere omfattende end andre. Det bemærkelsesværdige i denne ombygning var udover respekten for det oprindeligt hus ordet – kvalitet! Ejendommen er ombygget i 2006-2007, hvor huset her over 10 år efter fremstår ufattelig flot.

Jeg elsker formidling – og hjælper også gerne til med formidlingen af din ejendom i særklasse!