Artikel fra Villabyerne: “Derfor er jeg Ejendomsmægler”.

Artikel fra Villabyerne 1/3 : "Derfor er jeg Ejendomsmægler".

Fra sin base i Hellerup har ejendomsmægler Michael Bjørn fokus på salg af boliger i hele Gentofte Kommune – drevet af kærligheden til sit lokalområde og sit fag.

”Jeg elsker området, og jeg elsker at arbejde med alle de smukke ejendomme her i Gentofte, hvor hver bolig har sin egen charme og historie,” siger Michael Bjørn.

Han er selv født, opvokset og bosat i området, og hans store lokalkendskab er til gavn for både de mange købere, der flytter internt i Gentofte Kommune, og tilflytterne udefra.

Michael Bjørn og hans team går meget op i at give hver kunde en personlig salgsoplevelse.

”Derfor tager vi os altid god tid til at yde maksimal service til hver enkelt kunde. Vi prioriterer også tiden til at give personlige tilbagemeldinger efter hver fremvisning og åbent hus.”

Resultatet er en målt kundetilfredshed på 9,9 ud af maksimale 10 ifølge boligsiden.dk.

”Gode relationer, høj kundetilfredshed og anbefalinger fra glade sælgere og købere er afgørende for mig. 90 procent af de boliger, jeg har solgt, er kommet til mig via relationer og anbefalinger fra tidligere kunder. Det er sjovt at gå på arbejde, når kunderne er glade for den service, man leverer. Derfor er jeg ejendomsmægler.”