Artikel fra Villabyerne 2/3 : “Tilgængelighed og omhu”

Ejendomsmægler Michael Bjørn går ikke op i statistikker over markedsandelene på det lokale mæglermarked.

”Det eneste, der betyder noget for mig, er det enkelte kundes tilfredshed,” siger han.

Og med karakteren 9,9 ud af de maksimale 10 er han ifølge boligsiden.dk den mægler i Hellerup, der har den højeste kundetilfredshed.

”I dag handler en god kundeoplevelse i høj grad om, at du skal være tilgængelig som mægler. En igangværende bolighandel fylder meget hos kunderne. De forventer løbende tilbagemeldinger, og at du er der, når de har brug for dig. Så det er jeg!”

Et andet fokusområde for Michael Bjørn er kreativitet og seriøsitet i formidlingen af de boliger, han har til salg.

”Vi går meget i detaljer med præsentationen og har fremover også en boligstylist på hver bolig, naturligvis i respekt for kundens ejendele og stil. Stylisten besøger sælger første gang, en uges tid før fotografen kommer, og stylisten er også til stede ved fotograferingen. Sådan sikrer vi, at boligen bliver præsenteret på den flotteste og mest effektive måde over for potentielle købere.”