Artikel fra Villabyerne 3/3: “Ejendomsmægler Michael Bjørn samler på gode kundeoplevelser”

”Som mægler kommer du tæt ind på livet af sælger. Det er et meget nært samarbejde, hvor troværdighed og ærlighed fra min side er helt afgørende for forløbet og kundens oplevelse,” siger ejendomsmægler Michael Bjørn.

Og han samler på gode kundeoplevelser:

”Efter flere hussalg og køb må vi sige, at Michael står frem som den suverænt bedste mægler. Den service og hjælp, vi fik, var helt uundværlig. Han solgte vores bolig på kun en uge over prisen! Det var langt over forventning, og bedre end vi havde turde håbe på,” lyder for eksempel en af kundeudtalelserne om ejendomsmægler Michael Bjørn, som med karakteren 9,9 ud af 10 på boligsiden.dk er Hellerups mægler med de mest tilfredse kunder.

”Michael Bjørn har været en uvurderlig hjælp og rådgiver gennem hele salgsforløbet, med en god indlevelse i forhold til de overvejelser, vi havde gjort os,” lyder det fra en anden kunde.

Og køber bliver også godt behandlet:

”Hvad der også er yderst vigtigt er, at Michael Bjørn ikke blot har givet sælger, men også køber en meget positiv oplevelse af forløbet.”