Hellerup

Aurehøjvej 26C, 2., 2900 Hellerup

Idyllisk beliggende, på lukket villavej, i hjertet af Hellerup!

Boligen er beliggende øverst, i ekstremt smuk og karakteristisk ejendom. Beliggenheden øverst i ejendommen giver boligen en helt unik sjæl, et lysindfald uden sammenligning og en flot udsigt over områdets tage. 


-     Istandsat fra A-Z, i flotteste materialer

-     Tagterrasse med udsigt over villakvarteret

-     Dejlig privat have med aftensol

-     Egen garage med fin plads til bil eller anden opbevaring

-     Et sjældent fantastisk lysindfald

-     Rolig og idyllisk beliggenhed på lukket villavej

-     Boligareal, iflg. ejerlejlighedskort er 117 m2, herudover 22 m2 i kælder


Selve boligen er indrettet meget moderne og gennemrenoveret i 2015. Optimalt indrettet med lækkert lyst stilrent elementkøkken, med alt i hårde hvidevarer, inkl. vinkøleskab. Køkkenet er i smuk åben forbindelse til opholdsstue / spisestue. Stuen er med sildebensparket, og ekstremt godt lysindfald, ved flere Velux vinduer og stor karnap, hvorfra man har smukt kig over kvarterets øvrige villaer. Herudover indeholder boligen 2 soveværelser, i god størrelse. Og flot badeværelse med Vola brus, og separat bruseniche.

Boligen er beliggende smuk karakterfuld ejendom, med 3 ejerlejligheder. Meget veldrevet, hvor hver lejlighed har privat havestykke, og denne bolig har udover privat havestykke egen garage med parkering foran.

Der er brugsret til vaske- og opbevaringsrum i ejendommens kælder.

Aurehøjvej er en af Hellerups smukkeste og bedste beliggenheder. Aurehøjvej er lukket, så der er ro og fred, samtidigt med at du er i behagelig gåafstand til Strandvejens stilfulde og inspirerende shopping muligheder. Herudover er Hellerup station ligeledes i kort gåafstand.

Boligen er absolut en ener, og en unik mulighed for et hjem hvor karakter, modernitet og beliggenhed går op i en højere enhed.


Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 3/1
  • BYGGEÅR 1896
  • ENERGIMÆRKE E
  • SAGSNUMMER BF-1211

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220