København SV

Bådehavnsgade 55E, 2450 København SV
l den gamle del af Sydhavnen, nærmere betegnet i den gamle Fiskerihavn, ligger denne helt unikke ejendom.
Huset er beliggende på en lille plads/lod i foreningen BK 87, i den gamle fiskerihavn i
Københavns Sydhavn. Havnen er stadig en aktiv fiskerihavn med tre fuldtids kuttere og en masse sejl-/bådklubber. Her oser af sjæl og charme, og man har kun få skridt til vandet og naturskønne omgivelser. På trods af de rolige og naturskønne omgivelser, har man stadig en perfekt central beliggenhed, med nem adgang til byen, lufthavnen, motorvejen. Få hundrede meter fra ejendommen ligger de meget populære nybyggerområder; Sluseholmen, Teglholmen samt Engholmene, som byder på kommende Metro stationer, Havnebussen, skoler, institutioner, indkøbsmuligheder og flere hyggelige caféer og restauranter.
Boligens udearealer består af en stenbelagt terrasse foran huset og skøn træterrasse bag huset på ca. 25m2. Derudover er forberedt til tagterrasse, på 10m2, hvor man vil få udsigt udover grønt område, vand og havn.
Ejendommen: Sælger har sammen med 'naveren' tegnet og bygget et originalt og funktionelt træhus. Her spiller naverhåndværkets principper om grundighed og traditionelle løsninger som bindingsværk, træbjælker og ubrændte mursten hovedrollen.
Boligen byder i stueplan på entré med gæstetoilet, et pragtfuldt køkkenalrum med plads til det store spisebord samt en dejlig stor stue hvorfra der er direkte udgang til en super charmerende gårdhave / terrasse. Via en smuk trappe føres man op på 1. salen, som byder på 2 børneværelser (pt. er det åbent til 1 stort værelse), stort forældre soveværelse samt et lækkert badeværelse. Fra repos på 1. salen er der udgang til en lille balkon hvorfra der kan etableres adgang til en tagterrasse, såfremt der er behov for at etablere den.
Her får du i særdeleshed et helt unikt hus, hvor arkitekturen og håndværket spiller en stor rolle. Naverhuset har en sanselighed over sig, som favner alle, der træder ind, med dets synlige samlinger, træværk og vægge, der er mættede af naturfarver. En varm. skandinavisk hule med ovenlysvinduer, der trækker dagslys ned i midten af huset. l baggården er der en frodig terrasse, og på sommerdage står dørene åbne, så børnene kan løbe ud og ind sammen med naboernes børn.
Lidt praktisk om huset: Huset er bygget på et såkaldt F-sokkel fundament, som sikrer en meget god isoleringsevne, og som egnede sig godt til et sted, hvor undergrunden består af opfyld. Husets konstruktion er bygget i moduler af hhv.
LVL-bjælker som remme og I-bjælker som bærende lodretstående tømmer. Der har  været fokus på I-bjælkens ringe varmeledningsevne, hvilket sikrer en minimal kuldebro i selve konstruktionen. Væggene er isoleret med 350mm træfiberisolering og taget med 360mm. Vinduer og døre er dansk produceret massive træelementer af 100% kernetræ og med linolie behandling, hvilket sikre
en levetid på 50-100 år. Alle rum i huset har gulvvarme. Varmeanlægget består af solfangere på taget, en 500L akkumulationstank og en ”bio-ovn” (brændeovn), som er forsynet med en meget effektiv vandgris. Det er altså muligt at varme hele huset op samt producere varmt vand udelukkende ved solens energi i sommerhalvåret og brænde i vinterhalvåret. Derudover er anlægget forsynet med en eldrevet vandvarmer, der gør det muligt at holde huset varmt uden at fyre. Husets midte (kerne) er bygget op som traditionelt bindingsværk i douglas fyr, hvor tavlerne er muret med ubrændte lersten og pudset med hvid ler. Dette er gjort for at sikre en naturlig stabilisering af varme og fugt - udover den æstetiske værdi. Etagedækket er lavet af douglas-tømmer som står synligt i
stueetagen.
Lidt om foreningen: Foreningen BK 87 ejer matriklen Bådehavnsgade 55, som har en størrelse på ca. 3000m2. BK 87 består af 17 medlemmer, som hver har en plads/lod i foreningen. Ikke to pladser er ens og som andelshaver betaler man for de antal m2, man har eksklusiv brugsret og byggeret til. Fællesarealet er delt i 17 lige store stykker. Pladsen, hvor huset er beliggende, har en størrelse på ca. 120 m2.
Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 4/2
  • BYGGEÅR 2016
  • ENERGIMÆRKE A2010
  • SAGSNUMMER BF-1159

Kontakt

Rasmus Frederiksen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220