Helsinge

Bannebjergvej 6, 3200 Helsinge

Stråtækt idyl i Nordsjælland på en helt fantastisk grund.


Her er ejendommen fra 1870 med gul facade, sprossede vinduer og flotte renoveringer, som I tidligere kun har drømt om. Haven er på 4300 m2, smuk, med mange gamle træer, frugttræer og frugtbuske. Haven er et kapitel for sig og skal opleves.

Der er en særlig ro til at høre fuglesang og en flot nattehimmel, der ikke forstyrres af byens lys. En halv kilometer fra adressen ligger der desuden et ridehus, og I bor omtrent lige så tæt på skoven. I Blistrup er der indkøbsmuligheder, pasningstilbud og en idrætshal, mens nærmeste skole er i Græsted.

Det stråtækte tag fra omkring 2007 er udstyret med branddug, Indgangen går via entréen, og på højre hånd finder I det første værelse samt et tilstødende badeværelse. På venstre hånd har I yderligere to værelser længst nede. Midtfor åbnes til stuen med plankegulv og en brændeovn. Her er mulighed for at lave loft til kip i dette rum, hvis det ønskes.

Den vestvendte længe fremviser en lækker tilbygning, som rummer et fremragende køkken-alrum med loft til kip og en dejlig udsigt mod haven. Her får I et køkken fra 2007 i fin landstil med hvide fyldningslåger, vitrineskabe og endnu en brændeovn. Alrummet nyder et pragtfuldt lysindfald fra glaspartierne samt et charmerende kig til de fritlagte bjælker.

Udendørs har I adgang til et nyere værksted fra 2017, som er fuldisoleret og om nødvendig kan opgraderes til et ekstra værelse. Desuden er der en dejlig stor flisebelagt terrasse, med udsigt over hele haven.

Ring for en fremvisning til Michael Bjørn - 40190091


Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 5/1
  • BYGGEÅR 1870
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER MB-1227

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220