Hellerup

Blidahpark 31, 1. TV., 2900 Hellerup
Gennemført istandsat lejlighed i Blidahpark
Gennemrenoveret lejlighed med masser af lys og perfekt planløsning i Blidahpark. Lejligheden er nænsomt istandsat fra A-Z og kun de bedste materialer er brugt. Planløsningen giver et væld af indretningsmuligheder. Som en vigtig detalje i Blidahpark har denne lejlighed yderst lave fællesudgifter.
- Indbydende og indflytningsklar
- Smukt snedkerkøkken
- Køkkenalrum med plads til masser af gæster
- Skønt lysindfald
- Lave fællesudgifter
Lejligheden indeholder fordelingsentre med skabsplads, stort soveværelse med mulighed for også at indrette kontor. Snedkerkøkken med fyldningslåger og med fingertappede samlinger på skufferne. Her er plads til at sidde 10-12 personer og spise. Badeværelset har separat bruseniche, gulvvarme og indbygget kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Stor opholdsstue med plads til både sofaer & spisebord. Ekstra værelse eller stue, som kan benyttes alt efter behov. Her er et helt fantastisk lys i lejligheden. Fra stuen er der udgang til altan med lækkert gulv i hårdttræ og skøn udsigt.
Beliggenheden er attraktiv - man kommer nemlig til at bo centralt i Hellerup tæt på butikker, havet og Charlottenlund Fort. Samtidigt er du tilbagetrukket, så der omkring boligen er en skøn ro, og omkringliggende grønne arealer.
 
Til boligen er brugsret til kælderrum, cykelkælder og fællesvaskeri.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 4/1
  • BYGGEÅR 1934
  • ENERGIMÆRKE E
  • SAGSNUMMER MB-1241

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220