Hellerup

Bøgehøj 3, 2900 Hellerup

Ejendommen udbydes i licitation, hvor kontantprisen ikke er et udtryk for hverken en minimumspris eller maksimumspris. Sælger er derfor ikke forpligtet til at acceptere indkomne bud. Licitationsfristen er den 19. oktober 2018 kl 15:00.


Beliggenheden er suveræne i det yderst attraktive Dyssegårdskvarter. Her er masser af børnefamilier og en hyggelig stemning på vejen. Her er du stadig tæt på København og alligevel ude i et skønt villakvarter.


-     Plads til den store familie eller flere generationer

-     Lækkert køkkenalrum & stue med masser af lys og udgang til terrasser på begge sider

-     Kvalitets ejendom med flot tilstandsrapport

-    Flere indretningsmuligheder alt efter behov


      Køkkenalrummet er hjertet i huset. Køkkenet er med træbordplade, hvor der også er installeret quooker, kværn & masser af skabsplads. Der er flere indretningsmuligheder, men i stueplan er der mulighed for 3 stuer in suite hvis du ikke har behov for værelserne. Der er også mulighed for at nedlægge det ene værelse i tilbygningen hvor køkkenalrummet er, hvis der ønskes et endnu større rum for din familie.


Denne 30'er villa er i 2010 blevet tilført en tilbygning, så ejendommen i dag rummer masser af soveværelser og generelt bare plads til den store familie eller evt. 2 generationer som ønsker at bo på samme matrikel.


Selve hovedejendommen er hulmursisoleret og alle fuger er lavet tilbage i 2010. Derudover blev taget på ejendommen også skiftet. Ejendommen fremstår i en rigtig god stand og er klar til en ny familie flytter ind.

Har du brug for et helårsisoleret udhus findes dette også på grunden. Denne er jfr. BBR 42 kvm. dertil kommer ekstra udhus på 26 kvm jfr. BBR.

Haven er en skøn oase med masser af hyggekroge, terrasse og grøn beplantning. På gårdspladsen er der plads til 4-5 biler.
Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 7/2
  • BYGGEÅR 1937
  • ENERGIMÆRKE C
  • SAGSNUMMER BF-1085

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220