Hellerup

Callisensvej 10, 4. TH., 2900 Hellerup

Med det samme du træder indenfor i denne lejlighed, kan du mærke lys og luft. Det store køkkenalrum giver lejligheden X-faktor. Lejligheden er yderst charmerende og indbydende.


-      Masser af lys

-      Højt til loftet, smukke stuklofter, originale plankegulve og franske døre

-      Lækkert køkken/alrum med aftensol

-      Indflytningsklar lejlighed i roligt liebhaverkvarter


Lejligheden indeholder fordelingsentre. Pænt badeværelse med separat bruseniche. Stort køkken/alrum med fantastisk lys fra de vestvendte vinduer. Her er opvaskemaskine og vaskemaskine. Via franske døre kan du fra spiseafdelingen komme ind til den hyggelige stue med fin udsigt. Derudover et godt soveværelse, hvor der er plads til både masser af tøj og et lille skrivebord.

Lejligheden er også ideel som del-lejlighed, hvis det ønskes.


Callisenshus er opført i 1899 og er blandt Hellerups mest eftertragtede ejerforeninger. Her er du tæt på Strandvejen, men samtidig behageligt tilbagetrukket. Beliggenheden er i særklasse på den eksklusive Callisensvej i Hellerup! Du har nem adgang til offentlige transportmidler og et levende butikskvarter på Strandvejen. Ejendommen er bevaringsværdi og fremstår utrolig flot med pudsede facader og tag i naturskifer.

Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 3/2
  • BYGGEÅR 1899
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER BF-1147

Kontakt

Rasmus Frederiksen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220