Hellerup

Callisensvej 18, ST. TH., 2900 Hellerup

Denne høje stuelejlighed har en fantastisk stemning og charme, og vender perfekt i forhold til verdenshjørnerne. Mod øst er der morgensol i både køkken og soveværelse, og eftermiddags – og aftensolen kommer ind i de to stuer en suite.

Lejlighedens stuer ligger ugenert ud til en hyggelig have, og fra køkken og soveværelse er der udsigt til det fine gårdmiljø.


- Indflytningsklar og delevenlig lejlighed i Callisenshus

- Fine originale detaljer fra 1899 med plankegulve og stuklofter

- Suveræn beliggenhed tæt på Øresund og Strandvejen, og i gåafstand til Hellerup Station

- Pænt køkken og badeværelse


Lejligheden indeholder:

Fordelingsentre, pænt hvidt køkken med masser af skabsplads. 2 stuer en suite – her er mulighed for at bruge det ene som soveværelse. Soveværelse mod øst med god skabsplads. Badeværelset er neutralt med hvide klinker og har en fin størrelse.


Callisenshus er opført i 1899 og er blandt Hellerups mest eftertragtede ejerforeninger. Her er du tæt på Strandvejen, men samtidig behageligt tilbagetrukket. Beliggenheden er i særklasse på den eksklusive Callisensvej i Hellerup. Du har nem adgang til offentlige transportmidler og et levende butiksliv på Strandvejen. Ejendommen er bevaringsværdig og fremstår utrolig flot med pudsede facader og tag i naturskifer. Denne lejlighed ligger ud til den hyggelige have og væk fra trafikken på vejen.

Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 3/1
  • BYGGEÅR 1899
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER BF-1148

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220