Hellerup

Callisensvej 20, 4. TH., 2900 Hellerup
Nok bedste beliggenhed i Callisenshus!
Sjældent udbudt bolig beliggende på 4. sal, i herskabelig ejendom, med frit kig og flot lysindfald fra begge sider af boligen. Derudover er boligen beliggende i bagerste opgang, i passage til Callisensvej, således er der en skøn ro – samtidigt med skøn central placering i Hellerup by, som nabo til Strandvejens butikker, cafeer og kaffebarer.
-                Skønt lys og udsigt fra alle rum.
-                Stue vendt mod vest og med udsigt over området.
-                Beliggenhed i passage til Callisensvej.
-                Nyere badeværelse.
-                Meget veldrevet ejerforening.
2 værelses ejerlejlighed med fordelingsentre, således alle rum er separate og boligen kan anvendes som delelejlighed, hvis man ønsker. Alle rum er ugeneret og med flot lysindfald, soveværelset er vendt mod øst og stuen vendt mod vest. Fra stuen er der derfor flot aftensol, samt udsigt over områdets villaer. Fantastisk udnyttelse af køkken, således der her er god skab- og bordplads, samt alt i hårde hvidevarer inkl. vaskemaskine. Nyere og stilfuldt badeværelse, hvor pladsen er helt optimalt udnyttet.
Boligen fremstår flot vedligeholdt og indflytningsklar – med beliggenhed, stand og lysindfald, er denne bolig absolut en sjældenhed, og nu en unik mulighed for erhvervelse.
Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 2/1
  • BYGGEÅR 1899
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER BF-1168

Kontakt

Rasmus Frederiksen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220