København K

Dronningens Tværgade 36, 4. 3., 1302 København K

Rummelig lejlighed på 81 kvm med udgang til fantastisk altan.

Lejligheden byder på rummelig entre med indbygget skabe. Herfra er der indgang til nydeligt badeværelse med terazzogulv og hvidmalet klinker. Køkkenet er velholdt og i den helt rigtige stil. Der er fra køkkenet udgang til lejlighedens skønne altan, hvor der er plads til grill mv..

Stort soveværelse ligeledes med masser af skabsplads. Opholdsstuen er inddelt med plads til både spisestue og dagligstue.

Ejendommen er tegnet af arkitekterne Kay Fisker, C.F. Møller og Sven Eske Kristensen.og blev opført i 1957. Den fremstår virkelig velholdt, hvilket ses i hele opgangen samt kælderen. Foreningen har en rigtig god økonomi og fremstår meget velholdt. Der er tale om en fredet bygning. Dette er en helhedsoplevelse, med en smuk opgang, elevator, selve lejligheden og kælderen. Det hele fremstår smukt og yderst velholdt.

Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 2/1
  • BYGGEÅR 1957
  • ENERGIMÆRKE
  • SAGSNUMMER BF-1184

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220