København K

Dronningens Tværgade 36, 6. 5., 1302 København K

Super flot istandsat lejlighed, med elevator og altan.


Ejendommen
Stor flot og markant funkisejendom opført i 1957. Ejendommen fremstår med flot murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen, der er professionelt administreret, har elevator, dørtelefon, kabel-TV, fællesvaskeri, cykelkælder, affaldsskakt og pulterrum til de enkelte lejligheder. Ejendommen er fredet, og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.

Lejligheden
En sjælden udbudt udsigtslejlighed i Prinsessegården med udsigt til byens tårne og spir. Via den charmerende opgang og elevator ankommer du til denne skønne lejlighed. Hele boligen fremstår lys og venlig med hvide vægge samt pæne gulve. Pæn entre byder dig velkommen. Fra entre er der adgang til boligens badeværelse samt stue, værelse og køkken. Stuen er meget rummelig og med den skønne øst-vendte altan mod borgergade, er lyset helt fantastisk. Soveværelse med plads til skabe. Køkken og bad, er fra 2016 og fremstår super flot, valgt i de helt rigtige farver og nuancer. Køkken elementerne samt hårde hvidevarer (fra 2016) er rigtig god kvalitet. Her er både opvaskemaskine samt vaskemaskine. Badeværelset har seperat brucheniche med flotte fliser og terrazzo gulv.


Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter mellem Borgergade og Kongens Have. Der er kun få hundrede meter til Grønnegadekvarterets store udbud af caféer og specialforretninger. Kongens Have er lige om hjørnet, ligesom indkøbs- og transportmuligheder kun er få skridt fra hoveddøren.


Boligen er vidunderlig, og med dens placering, er det en perfekt city-lejlighed.


› Læs mere

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 2/1
  • BYGGEÅR 1957
  • ENERGIMÆRKE
  • SAGSNUMMER MB-1221

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220