Gentofte

Ericavej 12, 2820 Gentofte
Nu udbydes denne velholdte villa på Ericavej fra 1932. Ejendommen er i god stand og her er mulighed for at sætte sit eget præg på planløsningen på 1.sal.
-      Gentofte Kommune – Gode skoler og daginstitutioner
-      Der ligger fjernvarme i vejen via Gentofte Kommune
-      Mulighed for ændring af planløsning på 1.sal
-      Masser af ekstra plads i den høje underetage
-      God have og fine terrasser på begge sider af ejendommen
Villaen byder på entré med gæstetoilet, nydeligt køkken med nedgang til kælderen. Her er masser af skabsplads. Stor stue med masser af lyse via hjørnevinduer. Her er flotte lofter og fine detaljer. Derudover værelse i stueplan. 1. salen er der i dag 2 soveværelser og badeværelse. Denne kan ombygges alt, efter behov for antallet af værelser.

Området: Villaen på Ericavej ligger i et større villakvarter i Vangede i Gentofte Kommune. Et børnevenligt kvarter med masser af legekammerater til børnene. Der er masser af daginstitutioner og flere skoler i området alt indenfor særdeles overskuelig afstand. Her er både Munkegårdsskolen samt Bakkegårdsskolen i nærheden. Begge rigtig gode skoler med et godt renomé. En tur i det grønne kan nydes i den nærliggende Nymosen, mens løberne måske vil søge udfordringer omkring Gentofte Sø. Offentlig transport via bus eller tog indenfor overskuelig afstand. Indkøb kan finde sted i den hyggelige Munketorvet samt Vangede Bygade. Du er også tæt på Vangede St. og kan være inde i byen på 15 min.

Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 3/1
  • BYGGEÅR 1932
  • ENERGIMÆRKE G
  • SAGSNUMMER BF-1153

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220