Charlottenlund

Forårsvej 22, 2920 Charlottenlund
Patriciervilla i Charlottenlund med fantastisk beliggenhed.
Velkommen til denne fine, gamle villa i Årstidskvarteret som trænger til en opdatering. Her er fine originale detaljer og fuld af sjæl & charme.
Huset ligger midt på Forårsvej med en af de bedste beliggenheder i området. Her er fred, ro og masser af sol i haven og på den store sydvendte terrasse.Hvidpudset ejendom med småsprossede vinduer, sortglaseret tegltag, kobbertagrender, lakerede plankegulve og stuklofter i stuerne. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og brændeovn.
Fordeling: - Stueplan: Hall, 3 store, hyggelige stuer, spisekøkken og gæstetoilet.
- 1.sal: 4 værelser + kammer, stort ældre badeværelse med badekar og bruseniche. - 2.sal: Ikke indrettet, men fine muligheder for udnyttelse. - Kælder: Viktualierum, 2 disponible rum og vaskerum med udgang til garagen under terrassen.
Ejendommen har haft samme ejer i 38 år. Boligen fremstår smuk, men køber skal forvente renovering og opdatering. Her er plads til den store familie. Straks du træder indenfor kan du mærke den gode stemning og opleve en masse fine og originale detaljer fra 1902.
Årstidskvarteret ligger attraktivt og centralt i Charlottenlund med gåafstand til Bernstorffsparken og Charlottenlund Skov og til de gode forretninger på Jægersborg Alle.
Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.
 

› Læs mere

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 7/3
  • BYGGEÅR 1903
  • ENERGIMÆRKE E
  • SAGSNUMMER BF-1134

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220