Hellerup

Hellerupvej 60, 4. TV., 2900 Hellerup

Nu har vi fornøjelsen af at præsentere denne penthouse lejlighed i 2 plan på toppen af Hellerup. Her er en fantastisk udsigt og masser af plads. I alt 142 m2 penthouselejlighed i 2 plan samt stor tagterrasse, altan samt adgang til loftrum. Lejligheden byder på hele 3 soveværelser. Boligen er gennemrenoveret og indeholder nyere badeværelse og smagfuldt køkken.


-     Liebhaverlejlighed – Tagterrasse & altan

-     2-plans lejlighed med 3 soveværelser

-     Total indflytningsklar!

-     Stilfuldt badeværelse


Lejligheden indeholder: Entré med indgang til flot køkken med stort gaskomfur. Herfra er der for nyligt etableret kæmpe altan. Herudover 2 store soveværelser, hvoraf det ene sagens kan bruges som en ekstra stue eller spisestue, alt efter behov. Fra pejsestuen er er smuk trappe op til den øverste etage. Denne etage byder på loft til kip & masser af lys via Velux vinduer og stort vinduesparti mod tagterrassen. Etagen er modsat andre tagetager enormt højloftet, hvilket skal opleves! Der er smuk indbygget bogreol samt et ekstra soveværelse med indbygget skabe. Tagterrasse er noget helt specielt, og man kan i klart vejr kigge ind over København.


Ejerforeningen er ekstremt veldrevet og der er igennem årene lavet en masse gode tiltag for den smukke ejendom fra 1930. Her er smukke sprossede vinduer og pudset facade.


Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 5/2
  • BYGGEÅR 1930
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER BF-1163

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220