Hellerup

Aurehøjvej 26C, 2., 2900 Hellerup
Boligen er beliggende øverst, i ekstremt smuk og karakteristisk ejendom. Beliggenheden øverst i ejendommen giver boligen en helt unik sjæl, et lysindfald uden sammenligning og en flot udsigt over områdets tage.

Istandsat fra A-Z, i flotte materialer
Dejlig privat have med aftensol
Egen garage med fin plads til bil eller anden opbevaring
Et sjældent fantastisk lysindfald
Rolig og idyllisk beliggenhed på lukket villavej
Boligareal, iflg. ejerlejlighedskort er 117 m2, herudover 22 m2 i kælder

Selve boligen er indrettet meget moderne og gennemrenoveret i 2015. Optimalt indrettet med lækkert lyst stilrent elementkøkken, med alt i hårde hvidevarer, inkl. vinkøleskab. Køkkenet er i smuk åben forbindelse til opholdsstue / spisestue. Stuen er med sildebensparket, og ekstremt godt lysindfald, ved flere Velux vinduer og stor karnap, hvorfra man har smukt kig over kvarterets øvrige villaer. Herudover indeholder boligen 2 soveværelser, i god størrelse. Og flot badeværelse med Vola brus, og separat bruseniche.
Boligen er beliggende smuk karakterfuld ejendom, med 3 ejerlejligheder. Meget veldrevet, hvor hver lejlighed har privat havestykke, og denne bolig har udover privat havestykke egen garage med parkering foran.
Der er brugsret til vaske- og opbevaringsrum i ejendommens kælder.
Aurehøjvej er en af Hellerups smukkeste og bedste beliggenheder. Aurehøjvej er lukket, så der er ro og fred, samtidigt med at du er i behagelig gåafstand til Strandvejens stilfulde og inspirerende shopping muligheder. Herudover er Hellerup station ligeledes i kort gåafstand.
Boligen er absolut en ener, og en unik mulighed for et hjem hvor karakter, modernitet og beliggenhed går op i en højere enhed.

Ved spørgsmål eller ønske om en fremvisning står vi, hos Bjørn & Frederiksen, naturligvis til rådighed på tlf. 88 82 57 90.

Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk

Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

› Læs mere

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 3/1
  • BYGGEÅR 1896
  • ENERGIMÆRKE E
  • SAGSNUMMER BF-1016

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220