Virum

Malmmosevej 105, 2830 Virum
Idyllisk beliggenhed med skov og sø som nabo – Bebygget areal 176 m2!
Familievenlig villa på Malmmosevej, der er en rolig villavej i Virum, på grænsen til Holte, og tilhører den populære Virum Skoles skoledistrikt.
- Bebygget areal 176 m2 + 100 m2 underetage
- Naturrig beliggenhed i Furesøkvarteret
- Klar til indflytning
- Fantastisk opholds- eller teenagerafdeling i underetagen
- Smuk udsigt til skoven fra den 900 m2 grund
Her bor du i kort afstand til København, men er samtidig omgivet af unik natur. Ejendommen er beliggende i Furesøkvarteret, direkte op af skov og kun en kort gåtur fra Furesøen. Du kommer således til at have alverdens friluftsmuligheder lige ved døren, da området omkring Furesøen byder på alt fra nogle af landets bedste mountainbikeruter til skønne kajakmuligheder i Furesøen.
Grunden er på 900 m2, og ejendommen har et etageareal på 254 m2 samt 22m2 lækker opvarmet udestue. Indendørs fremstår ejendommen totalt indflytningsklar, bl.a. med nye gulve i hovedhuset. Det første man ser, når man træder ind i huset, er det flotte hvide spisekøkken med god spiseplads samt direkte udsigt til skoven. Stuen er med hyggelig brændeovn og har direkte udgang til haven. Separat fra stuen er en stor spisestue åbnet op med gangen, således at der er god luft og rummelighed mod resten af villaen.   
I boligen er herudover hele 3 soveværelser, 2 badeværelser samt meget anvendelig og højloftet kælder, der – foruden vaskerum samt viktualierum – kan anvendes som kontor, opholdsrum eller gæsteværelse. For enden af huset er opført den skønneste udestue med gulvvarme, der forlænger udesæsonen i begge ender.
Lad os fremvise denne ejendom for dig, Ring: 88 82 57 90
Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin, og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 5/2
  • BYGGEÅR 1958
  • ENERGIMÆRKE E
  • SAGSNUMMER BF-1002

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220