København Ø

J.E. Ohlsens Gade 1, 1. TH., 2100 København Ø

Nu udbydes denne fantastiske Østerbro lejlighed på den yderst attraktive adresse J.E. Ohlsens Gade. Lejligheden er total indflytningsklar og fremstår virkelig pæn!


-      Lækkert køkken alrum

-      2 soveværelser

-      Smukke detaljer, såsom indbygget bogreol og karnap

-      Bedste location!


OMRÅDET: Lejligheden er beliggende på den charmerende J. E. Ohlsens Gade, som er en af Østerbros absolut bedste adresser. Her er kort afstand til Bopa Plads, Fælledparken, Søerne og Østerbrogade samt Nordre Frihavnsgades pulserende handelsliv. Man er ligeledes omgivet af restauranter og cafeer, og er en kort cykeltur fra indre by, Kastellet og Toldboderne.


Lejligheden byder på fordelingsentré med skabsplads. Lækkert køkken alrum med nyere køkken. Badeværelse med vaskemaskine og separat bruseniche. Stor opholdsstue med karnap, kombineret bænk og radiatorskjuler. Her er højt til loftet, indbygget bogreol, store vinduespartier og skønt lysindfald. Stort forældresoveværelse med plads til store skabe. Ekstra værelse som kan benyttes som soveværelse eller kombineret kontor/ gæsteværelse alt efter behov.

Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 3/1
  • BYGGEÅR 1899
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER BF-1130

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220