Gentofte

Kildeskovsvej 41, 1., 2820 Gentofte
Nu har Bjørn & Frederiksen fornøjelsen af at byde velkommen til denne fantastiske villalejlighed på 1+2 sal i en af de smukkeste ejendomme i Gentofte. Ejendommen er gråpudset og har glaceret tegltag. Denne bolig henvender sig til den kræsne køber, som ønsker den bedste villalejlighed og have.
PERFEKT PLANLØSNING SAMT FORTRYLLENDE LYSINDFALD og FRI UDSIGT
Boligen leverer en perfekt planløsning og vinduespartierne giver dig et optimalt lysindfald, så du kan nyde solens stråler. Når du vil nyde en stille stund med smuk udsigt, så er den syd vestvendte terrasse et kæmpe aktiv. Fra Terrassen er der fri udsigt til haven med det flotte valnøddetræ og anneks, samt fri udsigt over de smukke grønne omgivelser.
Planløsningen er helt perfekt i denne bolig. Du bydes velkommen til en fordelingsentre med plads til sko og jakker. Herfra er der indgang til hjertet i boligen. Det store køkken/alrum med højt til loftet og masser af lys samt den frie udsigt. Dette rum skal opleves. Her er også udgang til den nybyggede store terrasse, som du vil elske fra første øjeblik. Den lille hyggelige opholdsstue og spisestue en suite er delt op af dobbeltdøre, hvilket bidrager til en autentisk stemning. Luksus badeværelse i den helt rigtige stil med både bruseniche og badekar, skjulte skabe og indbygget vaskesøjle. Der er desuden 2 gode værelser. Det ene har fået indbyggede snedker konstruerede skabe.
Alle husets hårde hvidevare er i øvrigt helt, eller næsten helt nye.
2-salen består af et stort fantastisk lyst rum, med fritlagte loftsbjælker, og Dinesen planke gulv. Dette store rum har et helt fantastisk lys med mange vinduer og en flot udsigt, og anvendelses mulighederne er mange.
Der er også mulighed for at dele rummet til 2 værelser. 2-salen indeholder desuden et stort yderst anvendeligt opbevarings rum.
Den smukke grå pudset villa er opført i 1920 og huset står i dag totalrenoveret. Lejligheden rummer 102 kvm. bolig samt ca. 40 kvm på 2-salen. Derudover opbevaringsplads i kælderen, fælles cykelskur og redskabsrum, samt stor terrasse på ca 12 kvm.
FANTASTISKE UDENDØRS MULIGHEDER
Foruden den nye store terrasse, med adgang fra køkken-alrum, så er ejendommens haver delt  op og afskærmet. Boligens store have ligger som en oase mellem områdets andre haver. Her finder I en stor træ terrasse, med et lille anneks, som er super hyggeligt og kan forlænge sommeraftnerne. Haven er let at holde og byder på mange muligheder for både spisning, leg og afslapning, under det imponerende valnøddetræ og gamle smukke æbletræ, som trofast har leveret æbler til mange æblekager.
Haveindgangen samt forhaven er fælles og passes nemt af begge husstande.
BO I EN AF DE MEST ATTRATIVE OMRÅDER I GENTOFTE
Denne pragt af en villalejlighed er beliggende i Gentoftes smørhul. Centralt beliggende på en af Gentoftes hyggeligste og roligste villaveje, i gåafstand til skole, gymnasium, daginstitution, sportsaktiviteter, S-station, samt dejlige grønne områder ved bl.a. Bernstorffsparken og Gentofte Sø. Endvidere få minutters gang til et bredt udvalg af daglivareindkøb, specialbutikker, caféer og restauranter på Gentoftegade.
Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.
 

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 4/1
  • BYGGEÅR 1920
  • ENERGIMÆRKE E
  • SAGSNUMMER BF-1145

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220