København K

Købmagergade 59, 2., 1150 København K

SUPER VELINDRETTET, HØFLOFTET OG CHARMERENDE LEJLIGHED, MED SUBLIM BELIGGENHED I HJERTET AF KØBENHAVN K!


Blandt charmerende ejendomme, midt på strøget, står denne klassiske ejendom fra 1816 og stråler med sin pudset facade og hvide vinduesrammer, som skaber et pragtfuldt førstehåndsindtryk.


I befinder jer i hjertet af Københavns stemningsfyldte gadebillede. Her udfolder hovedstadens sig for jeres fødder, med alt, hvad der dertil hører. Eksklusiv shopping, velkendte forretninger, gastronomisk forkælelse og kulturelle oplevelser er blot noget af det, der venter jer her. Inden for gåafstand har I Strøgets butiksliv, Gråbrødretorvs brostensbelagte miljø, Københavns Universitet, Skindergades unikke caféliv, Rundetårn, Torvehallerne, dagligvarebutikker, Ørstedsparken, Kongens Have og meget mere.


Lejligheden er velbeliggende på 2. sal, og fordeler sig på 113 lysfyldte m2. Planløsningen tæller Entre med indgang til gæstetoilet, stor opholdsstue med 3 store vinduespartier. Denne har mulighed for opdeling til 2 soveværelser, hvis man ønsker 3 soveværelser. Derudover nydelig spisestue med indgang til lyst køkken af ældre dato. Herudover lyst og neutralt badeværelse. Soveværelse med plads til masser af skabe. Herfra er der desuden adgang til lejlighedens altan.


Lejligheden har lave ejerudgifter!


Denne lejlighed emmer af klassisk charme med brede plankegulve, originale detaljer og den sublime beliggenhed.


Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 3/1
  • BYGGEÅR 1816
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER BF-1187

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220