Hellerup

Lundely 15, 2900 Hellerup

Smuk herskabelig ejendom på god beliggenhed i Hellerup i engelsk inspireret stil.


Ejendommen er helt unik grundet sine mange kvadratmeter samt smukke stil. Her er plads til den helt store familie med masser af værelser samt stor underetage med kæmpe gildesal, vinkælder, sauna, badeværelse, fyrrum samt swimmingpool.


Fantastisk grund på 1460 kvm

Karakterfuld vej på Lundely med en masse smukke villa’er

Beliggende i cykelafstand til København

Stort køkken/alrum & masser af plads

Dobbelt garage


Stueetagen er blevet renoveret og her er kæmpe køkken/alrum samt spilseplads mod øst hvor morgensolen kommer ind. Køkkenet er fra HTH og er i forbindelse med stor pejsestue samt endnu en stor stue med smukke stuklofter. Derudover smuk Hall samt gæstetoilet. 1.salen byder på 4 soveværelser samt walk in closet til forældresoveværelet. 2. sal har ligeledes 2 opholdsrum. Disse er ikke godkendt til beboelse.


Kælderen byder på stor gildesal med indgang til fantastisk charmerende vinkælder. Derudover er der stor swimmingpool, samt sauna, badeværelse & fyrrum.

Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 6/3
  • BYGGEÅR 1942
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER BF-1044

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220