København Ø

Pakhusvej 6, 5. TV., 2100 København Ø
UDSIGTSLEJLIGHED TIL ØRESUND OG INDOVER KØBENHAVN CITY
Nu udbydes denne 5.sals lejlighed med en virkelig god udsigt. Lejligheden har et formidabelt lysindfald og ligger perfekt i ejendommen!
-           EGEN P-PLADS & KÆLDERRUM
-           TOTAL INDFLYTNINGSKLAR
-           UDSIGTSLEJLIGHED
-           NÆNSOMT VEDLIGEHOLDT
-           Mulighed for 3 soveværelser
-           3 fælles tagterrasser med plads til masser af gæster
Lejligheden byder på stor entré, lækkert badeværelse med vaskesøjle og stor brucheniche, 2 soveværelser med indbyggede skabe. Opholdsstue mod vest med en fantastisk smuk aftensol. HTH Køkken med ø på hjul. Spisestue med udgang til østvendt altan. Fra spisebordet er der en formidabel udsigt til Øresund. Det er muligt at lave et ekstra soveværelse i spisestuen, hvis man skulle ønske 3 soveværelser.
Amerika Plads er Østerbros nye smarte bydel. Igennem mange tider har store passagerskibe fra New York lagt til kaj her, og dermed direkte inspireret til navnet Amerika Kaj. Ejendommens mørkegrå naturskiffer pryder denne smukke bygning, som er præmieret af Københavns Kommune. Denne opgang har fælles tagterrasse med fri udsigt og er det perfekte sted at nyde solen med havet lige ved hånden uden at forlade sit hjem. Ejerforeningen består af 89 lejligheder. Herudover er der elevator, affaldsskakt og dørtelefon samt brugsret til kælderrum samt egen P-plads. Pladsen er i ejendommens aflukket og nydelig p-kælder med fjernbetjening til porten. Elevatoren kører direkte op til lejligheden. Fyrtårnet er tegnet af arkitekterne Lundgaard & Tranberg. Fyrtårnet er præmieret af Københavns Kommune.
Beliggenheden er perfekt med kort afstand til Østerport Station, Kastellet, Langelinie Allé og Kgs. Nytorv, der alt sammen nås på en hyggelig spadseretur. Her er alt det du behøver af butikker og restauranter - Lagkagehuset, Netto, Tio Mario’s Pizzaria, Restaurant Veve, Kiin-Kiin Street Food og Gourmet Restaurant Mastek samt frokost restaurant Frihavnen.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Ejerlejlighed
  • VÆRELSER / STUER 3/1
  • BYGGEÅR 2007
  • ENERGIMÆRKE B
  • SAGSNUMMER MB-1254

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220