Snekkersten

Parallelvej 11A, 3070 Snekkersten
MULIGHED FOR LIBERALT ERHVERV ELLER FLERE GENERATIONER UNDER SAMME TAG. SE ALTERNATIV PLANLØSNING.
Denne fuldstændig betagende villa byder jer velkommen til en af Snekkerstens fornemste adresser. Ejendommen er placeret perfekt i 2. række til stranden - og med kun få minutters gang til vandet og Snekkersten Havn, er der rig mulighed for både en dukkert og en sejltur.
 
Indkøb hos den lokale købmand ligger inden for 5 minutters gåafstand og det samme gælder for Snekkersten Skole, daginstitutioner samt Snekkersten Station, hvorfra Kystbanen kører til København på 35 minutter. Ejendommen er smukt placeret i naturens smørhul tæt på Egebæksvang Skov, som strækker sig fra Snekkersten til Espergærde. Morgen- eller aftenturen kan derfor meget passende foregå på denne smukke 4 kilometers strækning.
Ejendommen er oprindeligt opført i 1897 og er med sine 432 m2 en pragtfuld familievilla. Med sin unikke arkitektoniske stilretning emmer huset af fortidens atmosfære, hvor den nutidige moderne indretning er udført uden at gå på kompromis med den originale stil. Husets bindingsværk og udvendige detaljerigdom har bevaret husets sjæl, hvorom de stilfulde vinduespartier med smukt lysindfald og prægtige rum vidner om vigtigheden af funktionalitet og en familievenlig boligindretning.
 
Entréen fører til en storslået hall, med adgang til gæstebadeværelse og videre til den formidable spisestue med pejs og smuk udsigt fra de elegante vinduespartier. Køkkenalrummet er stilrent og fungerer godt i sammenhæng med den smukt opførte havestue, der byder på en beundringsværdig udsigt til haven og Øresund som baggrund. Husets charmerende plankegulve, de høje og yderst sofistikerede vægpaneler, de mange finurlige søjler vidner alle om husets smagfulde og autentiske indretning.
Stueetagen byder derudover på 2 gode værelser, der eventuelt kan indrettes som kontor alt efter behov.
Den udførlige trappe fører til 1.salen, hvor der fra reposen er adgang til 4 charmerende soveværelser, samt badeværelse med kar. 2 af soveværelserne har ligeledes udgang til rumlig østvendt altan, med mulighed for at nyde både sol og udsigt. På 2. sal er mulighederne mange med det store åbne rum, der med sit smukke glasparti i gavlvæggen inviterer til nydelse af den maleriske havudsigt.
Kælderen er godt disponeret med værksted, bryggers og mulighed for opbevaring. Derudover hører der en 37 m2 carport til ejendommen. Huset er blevet vedligeholdt løbende og fremstår generelt i meget god stand.
 
Som sammenhængende sidebygning til ejendommen findes en selvstændig afdeling med stor stue, 2 værelser samt badeværelse med brus. Denne del kan meget passende anvendes til teenageren, der ønsker at være mere adskilt fra resten af huset, til gæster eller udnyttes på anden vis - mulighederne er mange.
Haven på den 2.105 m2 grund er en hyggelig oase, indrettet med mange hyggekroge, terrasser med udsigt til vandet, samt en mindre frugtplantage og nyttehave - som hele familien kan nyde godt af. De mange solrige opholdssteder i haven kan oplagt bruges til grillaftener, fødselsdage eller til at nyde et glas vin og en bog, med vandet i forgrunden.
 
Bestil en fremvisning i dag – måske er Parallelvej 11 A jeres nye hjem.
Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 19/3
  • BYGGEÅR 1897
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER BF-1139

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220