Kongens Lyngby

Skovvænget 9, 2800 Kongens Lyngby
Nu udbydes denne store familievilla til enten flere generationer eller den store sammenbragte familie. Villaen er virkelig rummelig, med sine mange kvadratmeter samt gode kælder og store udestue. Ejendommen er nænsomt vedligeholdt og været i familiens eje altid! Ejendommen har siden 2002 gennemgået en stor renovering fra tidligere 2 families hus til 1.familie.
-           Kvalitets ejendom
-           Plads til den store familie
-           Skøn beliggenhed lige ved Dyrehaven
-           Masser af plads – udestue fra 2008
Ejendommen indeholder stor Hall, nyere køkkenalrum med massiv egetræsbordplade & hvide fronter. Derudover er der tre ovne – almindelig, damp og mikrofunktion. Opholdsstue med brændeovn, udestue med gulvvarme. Stort masterbedroom med et badeværelse med kar. 1.salen byder på stor repos samt 3 virkelig store værelser hvor der er walk in til det ene. Derudover flot badeværelse.. Højloftet kælder på 117 kvm, hvor en række velindrettede disponible rum står til rådighed. Anvendelsesmulighederne synes uendelige, og blandt andet er her allerede et vaskerum samt et tredje badeværelse.
Ugeneret have er udført af en anlægsgartner, og det ses tydeligt. Niveauforskelle, betagende beplantning og terrasser. Derudover carport og garage. Fra den fredelige villavej har I kort afstand til spadsereture blandt efterårets gyldne blade i dyrehaven, ligesom skole, daginstitution, indkøb og motorvejstilkørslen er ganske nær.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 6/1
  • BYGGEÅR 1956
  • ENERGIMÆRKE E
  • SAGSNUMMER MB-1247

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220