Gentofte

Smakkegårdsvej 197, 2820 Gentofte
Stor familievilla til under 5 mio kr. i Gentofte.
Nu har I muligheden for at overtage nøglerne til villaen på Smakkegårdsvej 197 i Gentofte. I flytter ind for enden af en blind vej, hvor børnene trygt kan færdes, og bag huset ligger der en dejlig, lukket have. Sidst, men ikke mindst, giver hjemmet jer en spændende planløsning og gode rammer omkring familielivet.
-           Stor lukket have
-           Plads til den store familie
-           Indflytningsklar
-           God beliggenheden i forhold til infrastruktur
-           Tæt på Dyrehaven, Tjørnegårdsskolen & Gentofte Sø
Ejendommen i halvandet plan består af et originalt hus fra 1891 samt en nyere tilbygning i forskudte niveauer med gulvvarme. Der venter jer i alt 189 velindrettede kvadratmeter og et dejligt lysindfald. Det er værd at nævne, at huset delvist har fået isat lavenergivinduer mellem 2017-2018, mens 2018 også bød på et lækkert bryggers og en renovering af terrassen.
Indenfor får I glæde af et indbydende køkken-alrum, hvor der er plads til hele familien ved spisebordet. Hjemmekokken kan se frem til fine skabsløsninger og et velholdt vinkelkøkken med en massiv teaktræsbordplade. Følger I det flotte gulv, befinder I jer i en hyggelig dagligstue med direkte udgang til udendørsarealet. Stueplanet indeholder desuden et badeværelse, to pæne soveværelser og et bryggers med egen indgang og sorte, italienske klinker.
På førstesalen møder I yderligere to værelser, et walk-in-closet og et multirum, der kan anvendes som stue, legerum eller kontor - mulighederne er mange. Her gemmer sig yderligere to disponible rum, hvoraf det ene er klargjort til etablering af et ekstra badeværelse.
Udenfor har I fornøjelsen af en skøn have, mens den pragtfulde og solrige Ipé-træterrasse indbyder til middag under åben himmel.
Hverdagen kommer til at glide let og ubesværet, for I får gåafstand til indkøbsmuligheder, gode busforbindelser og Jægersborg Station, hvorfra I kan hoppe på toget mod København.
Inden for halvanden kilometer nås både en daginstitution og Tjørnegårdsskolen, og der er heller ikke langt til diverse fritidsaktiviteter, motorvejen samt Gentofte og Lyngbys mange herligheder.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 7/1
  • BYGGEÅR 1891
  • ENERGIMÆRKE E
  • SAGSNUMMER MB-1229

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220