Kongens Lyngby

Toftebæksvej 66B, 2800 Kongens Lyngby
Totalrenoveret dobbelthus lige ved Bondebyen
Nu udbydes dette totalrenoveret dobbelthus med plads til den store familie. Her er en fantastisk energi, højt til loftet & masser af plads. Ejendommen har netop været igennem en stor renovering med nyt gasfyr, renoveret facade, nyt badeværelse samt opdateret toilet på 1.sal. Ejendommen er indflytningsklar!
- Smukkeste stuer, stuklofter & plankegulve
- Karakterfuld ejendom fra 1929
- Beliggende i gå-afstand til Lyngby Centrum
- Stort køkken/alrum & masser af plads
- Mulighed for 4 soveværelser på 1.sal
Ejendommen indeholder stor hall, med smuk trappe til 1.sal. Stueplan byder på Køkkenalrum samt 2 smukke stuer in suite. Her er bogreol, brændeovn og det smukkeste lysindfald.
1.salen byder på 3 reelle soveværelser samt mulighed for etablering af nr. 4. Dette kan også bruges som ekstra legerum. Her er renoveret gæstetoilet samt nyt badeværelse.
Kælderen er yders brugbar med flere gode disponible rum samt badeværelse.
Haven er unik og en fantastisk udsigt over området med mange smukke gamle træer.
Beliggenheden centralt i Lyngby er fantastisk. Bondebyen er betegnet som Københavnsegnens bedst bevarede landsby - en hyggelig og idyllisk enklave i et skrånende landskab lige nordvest for Lyngby centrum. Området går fra Lyngby Hovedgade ved Lyngby Kirke og nordøst ad Gammel Lundtoftevej til denne vej møder Lundtoftevej og ligger tæt på Sorgenfri Slot på den anden side af Mølleåen.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 6/3
  • BYGGEÅR 1929
  • ENERGIMÆRKE D
  • SAGSNUMMER MB-1257

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220