Vedbæk

Vedbæk Strandvej 325A, 2950 Vedbæk
Indflytningsklar familievilla på Vedbæk Strandvej
Total indflytningsklar villa På Vedbæk Strandvej 325A udbydes nu til salg. Ejendommen fremstår i virkelig god stand og med en perfekt planløsning til den store familie. Underetagen er af en standard langt over gennemsnittet og skal opleves. Det er derudover muligt at lave et ekstra værelseslignende rum i kælderen.
Beliggenheden er fantastisk lige ved Vedbæk Havn, Enrumdammen & indkøbsmuligheder. Her kan du bo tilbagetrukket fra Strandvejen og nyde udsigten.
-           Veldisponeret familievilla med høj underetage
-           Total indflytningsklar med lækre detaljer og materialevalg
-           Smuk udsigt med aftensol
-           Flere gode terrasser
Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Vedbæk Strandvej med et flot indkørselsparti med gårdsplads til flere biler.
Ejendommen indeholder Hall, gæstetoilet, Køkken med alt i hårde hvidevarer, stor opholdsstue med udgang til stor terrasse samt en møblerbar altan. Her er smukke Dinensen plankegulve og pejs. 1. salen byder på stort forældresoveværelse og 2 børneværelser samt badeværelse med bruseniche. Underetagen er virkelig brugbar og skal opleves! Fra den ene del af ejendommen er der direkte udgang til haven. Kælderen har smukke italienske klinker med gulvvarme & 2 store disponible rum. Det ene er muligt at opdele. Derudover badeværelse med både badekar og bruseniche. Stor TV stue med pejs og et kontor/gæsteværelse samt vaskerum & bryggers. Endvidere stor skabsplads på både 1 sal og kælder med geniale detaljer.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 5/2
  • BYGGEÅR 1954
  • ENERGIMÆRKE E
  • SAGSNUMMER MB-1224

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220