Vejby

Vejby Strandvej 71, 3210 Vejby
Fritidshuset er beliggende i Vejby Strand med gåafstand til vandet, og kort afstand til både Tisvilde og Gilleleje by. Huset er oprindeligt fra 1961, men er fra 2009 til 2011 blevet tilbygget og renoveret fra top til tå. Huset fremstår som nyt, og er yderst velholdt ude som inde, overalt fornemmer man tydeligt at huset er opført i gode materialer. Der er gulvvarme overalt i huset, som kører via luft til vand varmepumpe, som er placeret i selvstændigt teknikrum.
Sommerhuset er anført til 162m2, dog er boligarealet ca. 24m2 større, da der er et overdækket areal der forbinder 2 værelser og badeværelse med resten af huset.
Her får man et luksuriøst sommerhus, der kan benyttes året rundt (ikke helårsbolig) med plads til alle, og med mange gode hyggekroge og fine detaljer. Udover husets 4 værelser i stueplan, er der 2 store hemse på 1.sal, som kan bruges til værelser, legerum eller andet. (Se plantegning)
Huset ligger godt på grunden med sol i haven fra morgen til aften, her kan sommeren nydes i fulde drag uden at man skal gå på kompromis med hverken plads til familie/gæster, afstand til god badestrand eller fest og farver, som findes i Tisvilde.
Huset har et godt udlejningspotentiale og tidligere været udlejet hos lokalt udlejningscenter, spørg mægler om oplysninger om eventuel leje.
Huset har en imponerende planløsning med hele 4 værelser i stueplan, 2 hemse som også kan bruges som værelser, 2 store badeværelser med gulvvarme hvor af det ene er med spa, et stort lyst og åbent køkken-alrum med brændeovn og loft til kip og udgang til have, en stor lys stue også med loft til kip og udgang til have og en rigtig god overdækket træterrasse på ca 20m2.


Har du en bolig der skal sælges? Hos Bjørn & Frederiksen, hjælper vi gerne til og står naturligvis til rådighed ved spørgsmål eller for en salgsvurdering af din ejendom. Vi kan kontaktes på tlf. 88 82 57 90 eller mail. info@bjornfrederiksen.dk
Følg os på Facebook eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag, eller få leads til nye boliger, før andre.

Flere fakta

  • BOLIGTYPE Villa
  • VÆRELSER / STUER 6/1
  • BYGGEÅR 1961
  • ENERGIMÆRKE
  • SAGSNUMMER BF-1026

Kontakt

Michael Bjørn Nielsen Bjørn & Frederiksen
Strandvejen 60
2900 Hellerup
88825790
CVR 38311220