Om Ejendomsmægler Michael Bjørn

Ejendomsmægler Michael Bjørn

Virksomheden er grundlagt med respekt for godt købmandskab og en stor interesse for formidling af ejendomme i Gentofte Kommune.

Kunden i fokus

Ejendomsmægler Michael Bjørn er en privatejet og uafhængig ejendomsmægler, hvilket sikrer, at vi kan give fleksibel og uvildig rådgivning. Vi har gjort gode kunderelationer til en hjørnesten i vores virksomhed, derfor tilpasser vi hvert enkelt salg og forløb efter vores kunders ønsker og behov. Vi vil kendes for en diskret, gennemsigtig og troværdig salgsproces.

 

  • Dedikeret – For os er boligsalg vores største interesse.
  • Nytænkende – For os er der ingen fast formel. Vi tilpasser salgsstrategi efter boligen.
  • Langsigtet – Vi arbejder grundigt med opgaverne, for at give sælger den bedste pris og forløb.

 

Vi er et erfarent indehaverteam, der kender både boligmarkedet og området i og omkring Gentofte Kommune særdeles godt. Området er kendetegnet ved en stor forskel på, hvilken salgsstrategi der virker, samt hvordan prisniveauet er. Vores indgående kendskab til området, boligmarkedet og ikke mindst netværk af kunder, købere og sælgere er afgørende for, at du får den rette vejledning og i sidste ende pris – uagtet om du skal købe eller sælge.

Ring og få en uforpligtende snak eller bestil en salgsvurdering

Vi tilbyder gratis salgsvurdering og kommer gerne ud og ser din bolig. Vi har ofte noget i ærmet, så ring og hør, hvad vi har af uopslåede og nye boliger.