Personer

Dedikeret, Nytænkende og Langsigtet!

 

 

Ejendomsmægler Michael Bjørn er din lokale ejendomsmægler med kendskab til markedet og lokalområdet, I og nord for København. Vi er på forkant med forandringer, og samtidigt bevarer vi et skarpt fokus på kunderne og de traditionelle værdier i god formidling og ejendomssalg.

Michael Bjørn:

Indehaver, Ejendomsmægler & MDE
LinkedIN

Kontakt Michael på T: 4019 0091 eller M: mb@bjornfrederiksen.dk

Michael Bjørn har i gennem 10 år solgt ejendomme i Gentofte, Charlottenlund og Hellerup, hvor han har været tilknyttet flere mæglerfirmaer. Michael har opbygget en stor og tilbagevendende kundekreds, der har nydt godt af de anbefalinger og netværk, som Michael har opbygget igennem en hel livstid med bopæl i Gentofte.

  • Min opvækst og bopæl har altid ligget i Gentofte, og jeg kender naboerne, boligerne og historien, derfor er det en stor glæde, at mit arbejde handler om det – Michael Bjørn, indehaver Ejendomsmægler Michael Bjørn

Michael Bjørn er uddannet finansøkonom og ejendomsmægler. Han bor med sin familie i Gentofte og dyrker løbeture i Dyrehaven, når det ikke også bliver til et triatlon.


 

Natacha Wollman Qvist:

Sagsbehandler, Ejendomsmægler & MDE

LinkedIN

Kontakt Natacha på T: 2448 1514 eller M: nq@bjornfrederiksen.dk

Natacha har været i branchen siden 2007 og har stor rutine og erfaring. Hun er udannet ejendomsmægler fra Akademiuddannelse i finansiel rådgivning i 2010

  •  Natacha prioriterer høj kvalitet og stor kundetilfredshed.